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From Farm to Table
An exceptional culinary experience starts with only the best ingredients.
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SOUL KITCHEN, founded in 2022, is dedicated to all those who love to wander far and wide. We invite you on a wholesome culinary adventure, where you’ll explore undiscovered gourmet experiences.
Thank you for creating lasting memories with us.
Taste the Difference
about us
Food Philosphy
Our daily changing menu represents the best of what our local markets have to offer. Our passion for sourcing fresh ingredients from farmers and suppliers we know, combining with traditional flavors and rewriting familiar recipes into exceptional cuisine is our mission and greatest joy.
Chicken salad with yogurt and dill sauce
Ricotta and spinach meatballs on parmesan fondue with crispy sage
16€
Panko-crusted octopus with sautéed chicory and pear, turmeric, and chili sauce
24€
Vicenza-Style Cod with Polenta
22€
Turkey roll stuffed with endive, raisins, and olives, with mashed potatoes, carrot and thyme
22€
Sliced Sorana Beef with Roasted Potatoes
22€
Le polpette di ricotta e spinaci su fonduta di parmigiano e salvia croccante
16€
Il polpo panato di panko con cicoria ripassata e salsa di pere, curcuma e peperoncino
24€
Il baccalà alla vicentina con polenta di mais
22€
Il roll di tacchino ripieno di indivia, uvetta e olive taggiasche con purea di patate e carota al timo
22€
La Tagliata di Sorana con patate al forno
22€
Traditional fresh bigoli with anchovy sauce
15€
Mezze maniche pasta with pecorino and creamy artichokes, crispy
16€
Our version of lasagna with mixed meat sauce
16€
Classic onion soup
14€
I tradizionali bigoli in salsa di acciughe
15€
Le mezze maniche con pecorino e carciofi in crema e croccanti
16€
La lasagna a modo nostro con sugo di carne mista
16€
La classica zuppa di cipolle
14€
Julienne of local cuttlefish with mint and lemon
Octopus saor style
(onion, raisins, pinenuts, vinegar, sugar)
Potato croquette with bacon and pecorino
Purple cabbage flan with fresh oregano
Bean cream with polenta chips
La julienne di seppia nostrana con menta e limone
Il polpo in saor
L’insalata di gallina con salsa di yogurt e aneto
La crocchetta di patate, guanciale e pecorino
Il Flan di cavolo viola e origano fresco
La crema di fagioli con chips di polenta
Our selection of biscuits
5€
Dark chocolate and tonka bean with Luxardo Maraschino cherries
7€
La nostra selezione di biscotti
5€
Torta al cioccolato fondente e fave tonka con ciliegie al maraschino Luxardo
7€
Small
1 vegetable of your choice
5€
Trio of Vegetables
Purple cabbage, chicory, endive
10€
The Classic
Beef Tartare, anchovies, capers, egg yolk, Djon mustard, Worchester Sauce, tabasco
18€
The Naughty
Beef Tartare, chives, teriyaki sauce, sun-dried tomatoes, olives
18 €
Piccolo
Una verdura a scelta
5€
Tris di verdure
cavolo viola, cicoria, indivia
10€
La Classica
Battuta di Sorana, acciughe, capperi, tuorlo d’uovo, senape di Djon, salsa worchester, tabasco
18€
La Birichina
(Battuta di Sorana, erba cipollina, salsa teriyaki, pomodori secchi, olive)
18€
Pinot Bianco Veneto IGT Az. Agricola Bacco e Arianna – Vo’ Euganeo (PD)
Biologico – 12,5% vol.
14€
Claris Az. Agricola Terre Gaie Vo’ Euganeo (PD)
Pinot Grigio delle Venezie DOC – 12% vol.
15€
Unico Az. Agricola Terre Gaie Vo’ Euganeo (PD)
Colli Euganei DOCG – Uva Moscato Fior D’Arancio – 12,5% vol.
18€
Salvatore Lovo Az. Agricola Terre Gaie Vo’ Euganeo (PD)
Colli Euganei Bianco DOC – Garganega, Sauvignon, Tai, Moscato giallo 2018 12,5% vol.
18€
Tranquillo Az. Agricola Ida Agnoletti – Selva di Volpago (TV)
Asolo Prosecco DOCG – Uve Glera – 11,5% vol.
18€
6.0.13 Az. Agricola Ida Agnoletti – Selva di Volpago (TV)
Colli Trevigiani IGT – Incrocio Manzoni – 14% vol.
22€
Traminer Az. Agricola Altùris – Cividale del Friuli (UD)
IGP Trevenezie – Traminer Aromatico – 12,5% vol.
18€
Friulano Les Cantinis di Sandro Persello – Colloredo di Monte Albano (UD)
Collio DOC – 100% Friulano – 13,5% vol.
22€
Sauvignon Les Cantinis di Sandro Persello – Colloredo di Monte Albano (UD)
Collio DOP – 100% Sauvignon – 13% vol.
22€
Soave Superiore DOCG Castelcerino Az. Agricola Tenuta L’Armonia – Montecchio Maggiore (VI)
100% glera – Progetto Vini Dentro
21€
Vespaiolo Superiore Az. Agricola Col Dovigo (VI)
Breganze DOC – 100% Vespaiola -13%vol.
24€
Chardonnay Pietramontis Az. Vinicola Villa Corniole – Giovo (TN)
Trentino DOC – 13% vol.
24€
Serprino Brut Nature Colli Euganei Az. Agricola Vigne al Colle – Rovolon (PD)
Serprino Spumante Doc – 11,5% vol.
16€
A3 Asolo Prosecco Superiore DOCG Az. Agricola La Tordera – Vidor (TV)
ExtraBrut – 11,5% vol.
19€
Sapore di Donna – Prosecco Valdobbiadene DOCG Nature – Edizione Limitata Podere Vite in Rosa – Valdobbiandene (TV)
100% glera – 11,5% vol.
23€
Salvatore Lovo Colli Euganei DOC Az. Agricola Terre Gaie – Vo’ Euganeo (PD)
Bianco Spumante millesimato Brut, Garganega, Sauvignon, Tai, Moscato giallo – 11,5% vol.
19€
Raboseo Az. Vinicola Asja Rigato – Bovolenta (PD)
Rosato Veneto IGT sui lieviti – uva Friularo – 12% vol.
18€
Pinot Nero Az. Agricola Terre Gaie Vo’ Euganeo (PD)
rosato millesimato Brut – 12% vol.
19€
Lessini Durello DOC Az. Agricola Sandro De Bruno – Montecchia di Crosara (VR)
Metodo Classico Dosaggio Zero 36 mesi sui lieviti – 12,5% vol.
35€
Salisa Trento DOC Az. Vinicola Villa Corniole – Giovo (TN)
Metodo Classico Brut Millesimato – 12,5% vol.
40€
Petali d’Ambra – Fior d’Arancio Passito DOCG Az. Agricola Vigna Roda
uva moscato giallo Fior d’Arancio – 11% vol
6€
Alcese Az. Agricola Roccolo Callisto
Passito bianco da uva Garganega – 13%vol.
7€
Friularo di Bagnoli DOCG Az. Agricola Dominio Bagnoli
2017 – 14,5% vol.
9€
Nero Musqué Diciotto Az. Agricola Zanovello
2020 – 15,5% vol.
7€
Cheesecake with vanilla cream and salt salted caramel and peanut sauce
7€
Classic tiramisù
7€
Blancmangè with citrus fruits sauce, pistachio grain and chocolate flakes
7€
Pazientina – Typical cake of Padua
Light crust of almonds with zabaione and white creams served just warm
7€
Small
1 vegetable of your choice
5€
Trio of Vegetables
Green Beans, Zucchini, Eggplants and Pennyroyal
10€
Seasonal vegetable flan with Monteveronese cheese
16€
Seared Fresh Tuna with Salad of Cucumber, Tomato, Feta Cheese and Oregano
24€
Vicenza-Style Cod with Polenta
22€
Sliced Sorana Beef with Roasted Potatoes
22€
Guinea Fowl Breast Cooked Low Temperature with Sweet and Source Apricot
20€
Traditional Fresh Bigoli with Duck Ragout
16€
Linguine Pasta with Pepperoni Cream and Tuna Tartare Knell
17€
Zucchini Parmesan
16€
Celeriac and Spring Onion Cream with Fried Zucchini Flowers
14€
Classic
Beef Tartare, Anchovies, Capers, Egg Yolk, Djon Mustard, Worchester Sauce, Tabasco
18€
Naughty
Beef Tartare, Chives, Teriyaki Sauce, Dry Tomatoes, Olives
18€
Chicken Salad with Yogurt Sauce
Stewed Veal Roll with Teriyaki Sauce and Chives
Crouton with Anchovy and Lemon Ricotta
Shrimp Ball with Orange Mayonnaise
Broad Bean Flan with Oregano and Rosemary
Zucchini Scapece Style
(Vinegar, Mint, Garlic, Olive Oil)
Petali d’Ambra Az. Agricola Vigna Roda
Fior d’Arancio Passito DOCG – uva moscato giallo Fior d’Arancio – 11% vol.
6€
Alcese Az. Agricola Roccolo Callisto
Passito bianco da uva Garganega – 13%vol.
7€
Friularo di Bagnoli DOCG Az. Agricola Dominio Bagnoli
2017 – 14,5% vol.
9€
Nero Musqué Diciotto Az. Agricola Zanovello
2020 – 15,5% vol.
7€
Piccolo
una verdura a scelta
5€
Antipasto
Il flan di carciofi e porri con fonduta di taleggio e chips di carciofi
Primo
Le linguine con crema di catalogna, guanciale croccante e ricotta secca affumicata
Secondo
Il roll di faraona ripieno di indivia, pinoli ed uvetta con riduzione ai frutti rossi e cime di rapa saltate
Dessert
Il biancomangiare con salsa agli agrumi, granella di pistacchio e scaglie di cioccolato fondente
Cheesecake con crema alla vaniglia e salsa al caramello salato e arachidi
7€
Il classico tiramisù
7€
Il Biancomangiare con salsa agli agrumi, granella di pistacchio e scaglie di cioccolato fondente
7€
La Classica
Battuta di Sorana, acciughe, capperi, tuorlo d’uovo, senape di Djon, salsa worchester, tabasco
18€
L’insalata di gallina e yogurt
L’involtino con vitello stracotto, salsa teriyaki ed erba cipollina
La polpetta di gamberi con maionese all’arancia
Il crostino con acciuga e ricotta al limone
Il flan di fave, origano e rosmarino
I tradizionali bigoli freschi con ragù d’anatra
16€
Le linguine con crema di peperoni e knell di tartare di tonno
17€
La Parmigiana di zucchine
15€
Tai Rosso Rosato Az. Vinicola Dal Maso – Selva (VI)
Colli Berici DOC – 12,5% vol.
15€
Parterre nato per caso-Rosato Az. Agricola Ida Agnoletti – Selva di Volpago (TV)
da Merlot e Syrah Edizione Limita 13,5% vol.
20€
Cabernet Colli Euganei Doc Az. Agricola Bacco e Arianna – Vo’ Euganeo (PD)
100% biologico
15€
Recantina Az. Agricola Ida Agnoletti – Selva di Volpago (TV)
Montello e Colli Asolani DOC 13%vol.
24€
Pra’ Dei Mistri Az. Agricola San Nazario – Vo’ Euganeo (PD)
Carmenere Veneto IGT – Biologico – 14% vol.
24€
Poggio Alle Setole Az. Vitivinicola Vigne al Colle – Rovolon (PD)
Colli Euganei Merlot – 13,5% vol.
22€
Louis Cantina Tenuta Dornach Patrick Uccelli – Salorno (Bz)
Pinot Nero – Vigneti delle Dolomiti – 11% vol.
28€
Valpolicella Superiore DOC Az.Agricola Roccolo Callisto – Verona
biologico – 60% Corvina, 35% Corvinone, 5% Rondinella – 13,5%vol.
28€
Triangolo Az. Agricola Terre Gaie Vo’ Euganeo (PD)
Colli Euganei Rosso DOC – Merlot, cabernet sauvignon e franc, raboso – 14,5% vol.
22€
Friularo di Bagnoli DOCG Asja Rigato – Bovolenta (PD)
2019 – 100% Friularo – 14% vol.
32€
Guerrino Az. Agricola Carraro – Due Carrare (PD)
Rosso Veneto IGT – Refosco dal peduncolo rosso 14% vol.
30€
Vittorio Vecchie Varietà Rosso Veneto IGT Az. Agricola Terre Gaie Vo’ Euganeo (PD)
2016 Merlot, Corvinona, Turchetta, Pattaresca 15% vol.
30€
Amarone della Valpolicella DOCG Az.Agricol Roccolo Callisto – Verona
2016 biologico 60% Corvina, 30% Corvinone, 10% Rondinella- 16%vol.
70€
Cabernet Sauvignon Az.Agricol Roccolo Callisto – Verona
Veneto IGT 2018 – Dal vigneto di Parona, produzione 500 bottiglie -15,5%vol.
72€
Pinot Grigio Ramato Pietramontis Az. Agricola Villa Corniole – Giovo (TN)
Vigneti delle Dolomiti IGT – 13% vol.
26€
Fior D’Arancio Colli Euganei DOCG Az. Agricola Terre Gaie Vo’ Euganeo (PD)
Spumante Dolce – 100% Moscato Giallo – 6% vol.
18€
La Pazientina di Lilum Pasticceria – Torta tipica di Padova
Frolla leggera di mandorle, crema allo zabaione,
crema alla panna servita appena tiepida
7€
Tris di verdure
Fagiolini, zucchine, melanzane e mentuccia
10€
Petto di faraona cotto a bassa temperatura con albicocche in agrodolce
20€
La Tagliata di Sorana con patate al forno
22€
Il baccalà alla vicentina con polenta di mais
22€
Il tonno fresco scottato con insalata fresca di cetrioli, pomodori, feta e origano
24€
Lo sformato di verdure estive con formaggio Monte Veronese
16€
La Vellutata di sedano e cipollotto con fiore di zucca croccante
14€
La Birichina
Battuta di Sorana, erba cipollina, salsa teriyaki, pomodori secchi, olive
18€
Zucchine alla scapece
Sesame Chicken
Chinese eggplant, sweet chili soy glaze, green onion, pineapple, ginger
18
Ti Quan Yin
Intense aroma, depth and fruitiness- ranked as one of the most famous teas in China
4
Sencha
Shiny needlelike tea leaves that yield a slighty grassy, clean refreshing brew, the most popular tea in Japan
5
Gunpowder
Green pellets of rolled tea leaves that produces a pleasant smokey flavor
6
Castello del Poggio Moscato d’Asti
7
57
2020 Bourgogne. Domaine Bernard Moreau
7
56
2012 Red Hills Vineyard. Derenoncourt. Napa Valley
9
64
Merlot St. Francis, Sonoma County, California, 2016
14
63
Ruby Red Dragon
Grapefruit Rose Botanical Vodka, Yuzu Citrus, Hint of Pomegranate
14
Watermelon Mint Lemonade
Haku Vodka, Cold Pressed Watermelon & Citrus Juice, Essential Mint Oil
16
Mango Chili Martini
Herradura Blanco Tequila, St. Germain, House Spiced Mango Purée
19
Forgotten Fortuna
Scrumptious layers of Umami, malty-rice with a citrus and quince finish.
79
Pacific Ocean
Bright and lively with fruit and a great Riesling -like nose.
80
Well of Wisdom
Light, clean mouthfeel with subdued notes of stone-fruit.
52
Beautiful Liliy
Round, dry notes with an aromatic nose of fruit and blossoms.
51
Cucumber Passion
Cucumber infusion vodka, passionfruit nectar juice
13
Compo Viejo Cava, Rose
9
54
Veuve Clicquot Brut Yellow Label Champagne
7
48
glass
bottle
Domaine Carneros Brut
11
48
Villa Sandi Prosecco Doc Rosé
6
58
Champagne Nicolas Feuillatte Brut Reserve Exclusive
7
65
Antinori Tignanello
7
49
La Rioja Alta Gran Reserva 904 Tinto 2011
4
43
Bodegas Vega Sicilia Unico Tinto 2010
8
54
Chateau La Mission Haut Brion 2015
9
65
Pinot Grigio Bollini, Trentino, Italy, 2018
7
54
Chardonnay Laguna, California 2017
7
52
Alpha Omega Chardonnay 2017
5
42
Ponzi Vineyards Pinot Gris 2018
6
47
Kim Crawford Sauvignon Blank
6
42
Domaine du Salvard Cheverny Blank 2018
6
45
Espresso
3
Black Dot Sake Honjozo
Clean and soft, hints of mountain flowers on the nose with fruit structure throughout.
9
Well of Wisdom – Tozai Ginjo, Kyoto
Light, clean mouthfeel with subdued notes of stone-fruit.
12
Lavender scented pancakes
Bananas, raspberries, vanilla butter, shaved coconut, mint
9
Cappucino
5
Cortado
4
Macchiato
3
Double Espresso
4
Dessert platter
Chef’s selection of sweets.
Serves 2
Serves 2
19
Fruit Plate
Seasonal selections of fruits, shaved coconut, vanilla drizzle, mint
14
Crispy Orange Chicken
Steamed bok choy
24
Free-Range Chicken Breast
Ichimi glaze, shishito potato mash, green onion, garlic
16
Ribeye Bites Roasted
Shishito Peppers, Jalapeño Crème
23
Lobster Tacos
Mango Salsa, Yuzu Guacamole
18
Fried Banana
Panko crusted with caramel sauce, banana brulee, caramel popcorn
9
Suntory Toki
Toki, meaning “time” in Japanese, boasts notes of pink grapefruit, almonds and a light vanilla finish
18
Yamazaki 12 Years
This is a floral and fruity single malt reminiscent of scotch but in a style that is very much its own
16
Sorbet
Watermelon, passion fruit, strawberry, mango, orange
7
Hibiki Japanese Harmony
Japanese whisky with well-defined flavors of almond, dried fruit and nougat
16
Thai Donut
Fried donut dipped with sweet condense milk & peanut
8
Zhenghe Bai Mudan "White Peony"
Fresh bamboo aroma, lightly sweet flavor with notes of melon and grape
4
Hong Tao
Peachy flavor, goes well with dessert
4
Jin Xuan
Creamy smooth texture, incredible milk aroma and taste with a naturally sweet flavor. Goes well with spicy foods
5
Da Yu Ling
Buttery aroma with a sweet flavor topped off with floral and tangerine scents
5
Siji Chun "Four Seasons"
Intense floral aroma and delicate fruity taste without any bitterness or dryness
4
Chicken Wings
Thai basil, chili, peanuts, green papaya, cilantro
22
Buddha's Feast
Five-spice tofu, savory sauce, green beans, shiitakes, broccoli, carrots
12
Stir fried Eggplant
Chinese eggplant, sweet chili soy glaze, green onion, garlic
12
Fried Chicken bun
Gochujang, pickled radis
11
Crispy Pork Bun
House made kimchi, sriracha mayo
12
Black Pepper Chili Chicken
Pepper, onion, bamboo shoot, celery
14
Peking Duck
For Two
36
Asian green stir fry
Pea shoots, chinese broccoli leaves
7
Chinese broccoli
Black bean sauce
7
Spicy eggplant
Togarashi yogurt, curry, soybean chili
7
Coconut rice
5
Steamed fragrant rice
4
Shiso Fine (serves 4)
Choya Yume Plum Wine, Apricot liqueur, Ginger Liqueur, Dolin Dry, Lemon Juice
24
Ginger Geisha
Ginger Liqueur, Shochu, Fresh Lime, Ginger Beer
12
Haku Ringo
Haku Japanese Rice Vodka, Amontillado Dry Sherry, Grand Marnier, Apple, Honey
11
Tokyo Drift
Lucy Liu Arancia Rossa liqueur, Frapin Cognac, Yuzu-shu, Fresh lemon & Lime Juice
13
Suika Ninja
Watermelon Soju, Olmeca Tequila Reposado, Heering Cherry Liqueur, fresh lime juice
12
Tao Hong Cha blend
Mellow tea with hints of soothing chamomile and lavender
4
Banana spring rolls
Honey glaze, vanilla drizzle, coconut-pineapple ice cream
7
Mochi Ice Cream
Mango, Salted Caramel, Lychee, Chocolate, Strawberry
8
Chili & black pepper spiced duck
Green beans, shiitakes, broccoli, carrots, plum & ginger dressing
26
Drunken Chicken
Shao xing wine, shiitake mushrooms, broccoli, carrots, green onion dressing
22
Blackened Fish Sandwich
Crunchy cabbage, wild baby arugula, tomato, house made tartar sauce,
on a brioche bun
9
Hanoi Style Whole Market Fish
Whole fish, sweet chilli sauce, Vietnamese herbs and spices, roasted cashews
22
Green papaya salad
shrimp, chili & lime
12
Black pepper calamari
Galangal dressing, roasted rice, thai basil
14
Tumeric spiced cauliflower
Sesame tofu dressing, furikake
11
Kingfish sashimi
Green nam jim, coconut & thai basil
15
Caramelised betel leaf
Pineapple, Chili
12
Pacific oysters (price per piece)
Ponzu, sriracha
5
Thai chicken lettuce cups
Chilis, thai basil, crispy garlic, fried egg
13
Shishito Peppers
Yuzu, sesame
9
Edamame
maldon sea salt
8
Blackened Snapper
Steamed bok choy, ginger kaffir lime vinaigrette
24
Wagyu ribeye teppanyaki
Snow peas, shimeji mushrooms
28
Honey Glazed Salmon
lotus root, green beans, baby sweet peppers
23
Grilled Pork Chop
Vietnamese slaw, cashew & shrimp sambal
28
Charred Seabass
Orange glazed chicory, saffron rice, pepper sauce
17
Chicken salad with yogurt and dill sauce
Ricotta and spinach meatballs on parmesan fondue with crispy sage
16€
Panko-crusted octopus with sautéed chicory and pear, turmeric, and chili sauce
24€
Vicenza-Style Cod with Polenta
22€
Turkey roll stuffed with endive, raisins, and olives, with mashed potatoes, carrot and thyme
22€
Sliced Sorana Beef with Roasted Potatoes
22€
Le polpette di ricotta e spinaci su fonduta di parmigiano e salvia croccante
16€
Il polpo panato di panko con cicoria ripassata e salsa di pere, curcuma e peperoncino
24€
Il baccalà alla vicentina con polenta di mais
22€
Il roll di tacchino ripieno di indivia, uvetta e olive taggiasche con purea di patate e carota al timo
22€
La Tagliata di Sorana con patate al forno
22€
Traditional fresh bigoli with anchovy sauce
15€
Mezze maniche pasta with pecorino and creamy artichokes, crispy
16€
Our version of lasagna with mixed meat sauce
16€
Classic onion soup
14€
I tradizionali bigoli in salsa di acciughe
15€
Le mezze maniche con pecorino e carciofi in crema e croccanti
16€
La lasagna a modo nostro con sugo di carne mista
16€
La classica zuppa di cipolle
14€
Julienne of local cuttlefish with mint and lemon
Octopus saor style
(onion, raisins, pinenuts, vinegar, sugar)
Potato croquette with bacon and pecorino
Purple cabbage flan with fresh oregano
Bean cream with polenta chips
La julienne di seppia nostrana con menta e limone
Il polpo in saor
L’insalata di gallina con salsa di yogurt e aneto
La crocchetta di patate, guanciale e pecorino
Il Flan di cavolo viola e origano fresco
La crema di fagioli con chips di polenta
Our selection of biscuits
5€
Dark chocolate and tonka bean with Luxardo Maraschino cherries
7€
La nostra selezione di biscotti
5€
Torta al cioccolato fondente e fave tonka con ciliegie al maraschino Luxardo
7€
Small
1 vegetable of your choice
5€
Trio of Vegetables
Purple cabbage, chicory, endive
10€
The Classic
Beef Tartare, anchovies, capers, egg yolk, Djon mustard, Worchester Sauce, tabasco
18€
The Naughty
Beef Tartare, chives, teriyaki sauce, sun-dried tomatoes, olives
18 €
Piccolo
Una verdura a scelta
5€
Tris di verdure
cavolo viola, cicoria, indivia
10€
La Classica
Battuta di Sorana, acciughe, capperi, tuorlo d’uovo, senape di Djon, salsa worchester, tabasco
18€
La Birichina
(Battuta di Sorana, erba cipollina, salsa teriyaki, pomodori secchi, olive)
18€
Pinot Bianco Veneto IGT Az. Agricola Bacco e Arianna – Vo’ Euganeo (PD)
Biologico – 12,5% vol.
14€
Claris Az. Agricola Terre Gaie Vo’ Euganeo (PD)
Pinot Grigio delle Venezie DOC – 12% vol.
15€
Unico Az. Agricola Terre Gaie Vo’ Euganeo (PD)
Colli Euganei DOCG – Uva Moscato Fior D’Arancio – 12,5% vol.
18€
Salvatore Lovo Az. Agricola Terre Gaie Vo’ Euganeo (PD)
Colli Euganei Bianco DOC – Garganega, Sauvignon, Tai, Moscato giallo 2018 12,5% vol.
18€
Tranquillo Az. Agricola Ida Agnoletti – Selva di Volpago (TV)
Asolo Prosecco DOCG – Uve Glera – 11,5% vol.
18€
6.0.13 Az. Agricola Ida Agnoletti – Selva di Volpago (TV)
Colli Trevigiani IGT – Incrocio Manzoni – 14% vol.
22€
Traminer Az. Agricola Altùris – Cividale del Friuli (UD)
IGP Trevenezie – Traminer Aromatico – 12,5% vol.
18€
Friulano Les Cantinis di Sandro Persello – Colloredo di Monte Albano (UD)
Collio DOC – 100% Friulano – 13,5% vol.
22€
Sauvignon Les Cantinis di Sandro Persello – Colloredo di Monte Albano (UD)
Collio DOP – 100% Sauvignon – 13% vol.
22€
Soave Superiore DOCG Castelcerino Az. Agricola Tenuta L’Armonia – Montecchio Maggiore (VI)
100% glera – Progetto Vini Dentro
21€
Vespaiolo Superiore Az. Agricola Col Dovigo (VI)
Breganze DOC – 100% Vespaiola -13%vol.
24€
Chardonnay Pietramontis Az. Vinicola Villa Corniole – Giovo (TN)
Trentino DOC – 13% vol.
24€
Serprino Brut Nature Colli Euganei Az. Agricola Vigne al Colle – Rovolon (PD)
Serprino Spumante Doc – 11,5% vol.
16€
A3 Asolo Prosecco Superiore DOCG Az. Agricola La Tordera – Vidor (TV)
ExtraBrut – 11,5% vol.
19€
Sapore di Donna – Prosecco Valdobbiadene DOCG Nature – Edizione Limitata Podere Vite in Rosa – Valdobbiandene (TV)
100% glera – 11,5% vol.
23€
Salvatore Lovo Colli Euganei DOC Az. Agricola Terre Gaie – Vo’ Euganeo (PD)
Bianco Spumante millesimato Brut, Garganega, Sauvignon, Tai, Moscato giallo – 11,5% vol.
19€
Raboseo Az. Vinicola Asja Rigato – Bovolenta (PD)
Rosato Veneto IGT sui lieviti – uva Friularo – 12% vol.
18€
Pinot Nero Az. Agricola Terre Gaie Vo’ Euganeo (PD)
rosato millesimato Brut – 12% vol.
19€
Lessini Durello DOC Az. Agricola Sandro De Bruno – Montecchia di Crosara (VR)
Metodo Classico Dosaggio Zero 36 mesi sui lieviti – 12,5% vol.
35€
Salisa Trento DOC Az. Vinicola Villa Corniole – Giovo (TN)
Metodo Classico Brut Millesimato – 12,5% vol.
40€
Petali d’Ambra – Fior d’Arancio Passito DOCG Az. Agricola Vigna Roda
uva moscato giallo Fior d’Arancio – 11% vol
6€
Alcese Az. Agricola Roccolo Callisto
Passito bianco da uva Garganega – 13%vol.
7€
Friularo di Bagnoli DOCG Az. Agricola Dominio Bagnoli
2017 – 14,5% vol.
9€
Nero Musqué Diciotto Az. Agricola Zanovello
2020 – 15,5% vol.
7€
Cheesecake with vanilla cream and salt salted caramel and peanut sauce
7€
Classic tiramisù
7€
Blancmangè with citrus fruits sauce, pistachio grain and chocolate flakes
7€
Pazientina – Typical cake of Padua
Light crust of almonds with zabaione and white creams served just warm
7€
Small
1 vegetable of your choice
5€
Trio of Vegetables
Green Beans, Zucchini, Eggplants and Pennyroyal
10€
Seasonal vegetable flan with Monteveronese cheese
16€
Seared Fresh Tuna with Salad of Cucumber, Tomato, Feta Cheese and Oregano
24€
Vicenza-Style Cod with Polenta
22€
Sliced Sorana Beef with Roasted Potatoes
22€
Guinea Fowl Breast Cooked Low Temperature with Sweet and Source Apricot
20€
Traditional Fresh Bigoli with Duck Ragout
16€
Linguine Pasta with Pepperoni Cream and Tuna Tartare Knell
17€
Zucchini Parmesan
16€
Celeriac and Spring Onion Cream with Fried Zucchini Flowers
14€
Classic
Beef Tartare, Anchovies, Capers, Egg Yolk, Djon Mustard, Worchester Sauce, Tabasco
18€
Naughty
Beef Tartare, Chives, Teriyaki Sauce, Dry Tomatoes, Olives
18€
Chicken Salad with Yogurt Sauce
Stewed Veal Roll with Teriyaki Sauce and Chives
Crouton with Anchovy and Lemon Ricotta
Shrimp Ball with Orange Mayonnaise
Broad Bean Flan with Oregano and Rosemary
Zucchini Scapece Style
(Vinegar, Mint, Garlic, Olive Oil)
Petali d’Ambra Az. Agricola Vigna Roda
Fior d’Arancio Passito DOCG – uva moscato giallo Fior d’Arancio – 11% vol.
6€
Alcese Az. Agricola Roccolo Callisto
Passito bianco da uva Garganega – 13%vol.
7€
Friularo di Bagnoli DOCG Az. Agricola Dominio Bagnoli
2017 – 14,5% vol.
9€
Nero Musqué Diciotto Az. Agricola Zanovello
2020 – 15,5% vol.
7€
Piccolo
una verdura a scelta
5€
Antipasto
Il flan di carciofi e porri con fonduta di taleggio e chips di carciofi
Primo
Le linguine con crema di catalogna, guanciale croccante e ricotta secca affumicata
Secondo
Il roll di faraona ripieno di indivia, pinoli ed uvetta con riduzione ai frutti rossi e cime di rapa saltate
Dessert
Il biancomangiare con salsa agli agrumi, granella di pistacchio e scaglie di cioccolato fondente
Cheesecake con crema alla vaniglia e salsa al caramello salato e arachidi
7€
Il classico tiramisù
7€
Il Biancomangiare con salsa agli agrumi, granella di pistacchio e scaglie di cioccolato fondente
7€
La Classica
Battuta di Sorana, acciughe, capperi, tuorlo d’uovo, senape di Djon, salsa worchester, tabasco
18€
L’insalata di gallina e yogurt
L’involtino con vitello stracotto, salsa teriyaki ed erba cipollina
La polpetta di gamberi con maionese all’arancia
Il crostino con acciuga e ricotta al limone
Il flan di fave, origano e rosmarino
I tradizionali bigoli freschi con ragù d’anatra
16€
Le linguine con crema di peperoni e knell di tartare di tonno
17€
La Parmigiana di zucchine
15€
Tai Rosso Rosato Az. Vinicola Dal Maso – Selva (VI)
Colli Berici DOC – 12,5% vol.
15€
Parterre nato per caso-Rosato Az. Agricola Ida Agnoletti – Selva di Volpago (TV)
da Merlot e Syrah Edizione Limita 13,5% vol.
20€
Cabernet Colli Euganei Doc Az. Agricola Bacco e Arianna – Vo’ Euganeo (PD)
100% biologico
15€
Recantina Az. Agricola Ida Agnoletti – Selva di Volpago (TV)
Montello e Colli Asolani DOC 13%vol.
24€
Pra’ Dei Mistri Az. Agricola San Nazario – Vo’ Euganeo (PD)
Carmenere Veneto IGT – Biologico – 14% vol.
24€
Poggio Alle Setole Az. Vitivinicola Vigne al Colle – Rovolon (PD)
Colli Euganei Merlot – 13,5% vol.
22€
Louis Cantina Tenuta Dornach Patrick Uccelli – Salorno (Bz)
Pinot Nero – Vigneti delle Dolomiti – 11% vol.
28€
Valpolicella Superiore DOC Az.Agricola Roccolo Callisto – Verona
biologico – 60% Corvina, 35% Corvinone, 5% Rondinella – 13,5%vol.
28€
Triangolo Az. Agricola Terre Gaie Vo’ Euganeo (PD)
Colli Euganei Rosso DOC – Merlot, cabernet sauvignon e franc, raboso – 14,5% vol.
22€
Friularo di Bagnoli DOCG Asja Rigato – Bovolenta (PD)
2019 – 100% Friularo – 14% vol.
32€
Guerrino Az. Agricola Carraro – Due Carrare (PD)
Rosso Veneto IGT – Refosco dal peduncolo rosso 14% vol.
30€
Vittorio Vecchie Varietà Rosso Veneto IGT Az. Agricola Terre Gaie Vo’ Euganeo (PD)
2016 Merlot, Corvinona, Turchetta, Pattaresca 15% vol.
30€
Amarone della Valpolicella DOCG Az.Agricol Roccolo Callisto – Verona
2016 biologico 60% Corvina, 30% Corvinone, 10% Rondinella- 16%vol.
70€
Cabernet Sauvignon Az.Agricol Roccolo Callisto – Verona
Veneto IGT 2018 – Dal vigneto di Parona, produzione 500 bottiglie -15,5%vol.
72€
Pinot Grigio Ramato Pietramontis Az. Agricola Villa Corniole – Giovo (TN)
Vigneti delle Dolomiti IGT – 13% vol.
26€
Fior D’Arancio Colli Euganei DOCG Az. Agricola Terre Gaie Vo’ Euganeo (PD)
Spumante Dolce – 100% Moscato Giallo – 6% vol.
18€
La Pazientina di Lilum Pasticceria – Torta tipica di Padova
Frolla leggera di mandorle, crema allo zabaione,
crema alla panna servita appena tiepida
7€
Tris di verdure
Fagiolini, zucchine, melanzane e mentuccia
10€
Petto di faraona cotto a bassa temperatura con albicocche in agrodolce
20€
La Tagliata di Sorana con patate al forno
22€
Il baccalà alla vicentina con polenta di mais
22€
Il tonno fresco scottato con insalata fresca di cetrioli, pomodori, feta e origano
24€
Lo sformato di verdure estive con formaggio Monte Veronese
16€
La Vellutata di sedano e cipollotto con fiore di zucca croccante
14€
La Birichina
Battuta di Sorana, erba cipollina, salsa teriyaki, pomodori secchi, olive
18€
Zucchine alla scapece
Sesame Chicken
Chinese eggplant, sweet chili soy glaze, green onion, pineapple, ginger
18
Ti Quan Yin
Intense aroma, depth and fruitiness- ranked as one of the most famous teas in China
4
Sencha
Shiny needlelike tea leaves that yield a slighty grassy, clean refreshing brew, the most popular tea in Japan
5
Gunpowder
Green pellets of rolled tea leaves that produces a pleasant smokey flavor
6
Castello del Poggio Moscato d’Asti
7
57
2020 Bourgogne. Domaine Bernard Moreau
7
56
2012 Red Hills Vineyard. Derenoncourt. Napa Valley
9
64
Merlot St. Francis, Sonoma County, California, 2016
14
63
Ruby Red Dragon
Grapefruit Rose Botanical Vodka, Yuzu Citrus, Hint of Pomegranate
14
Watermelon Mint Lemonade
Haku Vodka, Cold Pressed Watermelon & Citrus Juice, Essential Mint Oil
16
Mango Chili Martini
Herradura Blanco Tequila, St. Germain, House Spiced Mango Purée
19
Forgotten Fortuna
Scrumptious layers of Umami, malty-rice with a citrus and quince finish.
79
Pacific Ocean
Bright and lively with fruit and a great Riesling -like nose.
80
Well of Wisdom
Light, clean mouthfeel with subdued notes of stone-fruit.
52
Beautiful Liliy
Round, dry notes with an aromatic nose of fruit and blossoms.
51
Cucumber Passion
Cucumber infusion vodka, passionfruit nectar juice
13
Compo Viejo Cava, Rose
9
54
Veuve Clicquot Brut Yellow Label Champagne
7
48
glass
bottle
Domaine Carneros Brut
11
48
Villa Sandi Prosecco Doc Rosé
6
58
Champagne Nicolas Feuillatte Brut Reserve Exclusive
7
65
Antinori Tignanello
7
49
La Rioja Alta Gran Reserva 904 Tinto 2011
4
43
Bodegas Vega Sicilia Unico Tinto 2010
8
54
Chateau La Mission Haut Brion 2015
9
65
Pinot Grigio Bollini, Trentino, Italy, 2018
7
54
Chardonnay Laguna, California 2017
7
52
Alpha Omega Chardonnay 2017
5
42
Ponzi Vineyards Pinot Gris 2018
6
47
Kim Crawford Sauvignon Blank
6
42
Domaine du Salvard Cheverny Blank 2018
6
45
Espresso
3
Black Dot Sake Honjozo
Clean and soft, hints of mountain flowers on the nose with fruit structure throughout.
9
Well of Wisdom – Tozai Ginjo, Kyoto
Light, clean mouthfeel with subdued notes of stone-fruit.
12
Lavender scented pancakes
Bananas, raspberries, vanilla butter, shaved coconut, mint
9
Cappucino
5
Cortado
4
Macchiato
3
Double Espresso
4
Dessert platter
Chef’s selection of sweets.
Serves 2
Serves 2
19
Fruit Plate
Seasonal selections of fruits, shaved coconut, vanilla drizzle, mint
14
Crispy Orange Chicken
Steamed bok choy
24
Free-Range Chicken Breast
Ichimi glaze, shishito potato mash, green onion, garlic
16
Ribeye Bites Roasted
Shishito Peppers, Jalapeño Crème
23
Lobster Tacos
Mango Salsa, Yuzu Guacamole
18
Fried Banana
Panko crusted with caramel sauce, banana brulee, caramel popcorn
9
Suntory Toki
Toki, meaning “time” in Japanese, boasts notes of pink grapefruit, almonds and a light vanilla finish
18
Yamazaki 12 Years
This is a floral and fruity single malt reminiscent of scotch but in a style that is very much its own
16
Sorbet
Watermelon, passion fruit, strawberry, mango, orange
7
Hibiki Japanese Harmony
Japanese whisky with well-defined flavors of almond, dried fruit and nougat
16
Thai Donut
Fried donut dipped with sweet condense milk & peanut
8
Zhenghe Bai Mudan "White Peony"
Fresh bamboo aroma, lightly sweet flavor with notes of melon and grape
4
Hong Tao
Peachy flavor, goes well with dessert
4
Jin Xuan
Creamy smooth texture, incredible milk aroma and taste with a naturally sweet flavor. Goes well with spicy foods
5
Da Yu Ling
Buttery aroma with a sweet flavor topped off with floral and tangerine scents
5
Siji Chun "Four Seasons"
Intense floral aroma and delicate fruity taste without any bitterness or dryness
4
Chicken Wings
Thai basil, chili, peanuts, green papaya, cilantro
22
Buddha's Feast
Five-spice tofu, savory sauce, green beans, shiitakes, broccoli, carrots
12
Stir fried Eggplant
Chinese eggplant, sweet chili soy glaze, green onion, garlic
12
Fried Chicken bun
Gochujang, pickled radis
11
Crispy Pork Bun
House made kimchi, sriracha mayo
12
Black Pepper Chili Chicken
Pepper, onion, bamboo shoot, celery
14
Peking Duck
For Two
36
Asian green stir fry
Pea shoots, chinese broccoli leaves
7
Chinese broccoli
Black bean sauce
7
Spicy eggplant
Togarashi yogurt, curry, soybean chili
7
Coconut rice
5
Steamed fragrant rice
4
Shiso Fine (serves 4)
Choya Yume Plum Wine, Apricot liqueur, Ginger Liqueur, Dolin Dry, Lemon Juice
24
Ginger Geisha
Ginger Liqueur, Shochu, Fresh Lime, Ginger Beer
12
Haku Ringo
Haku Japanese Rice Vodka, Amontillado Dry Sherry, Grand Marnier, Apple, Honey
11
Tokyo Drift
Lucy Liu Arancia Rossa liqueur, Frapin Cognac, Yuzu-shu, Fresh lemon & Lime Juice
13
Suika Ninja
Watermelon Soju, Olmeca Tequila Reposado, Heering Cherry Liqueur, fresh lime juice
12
Tao Hong Cha blend
Mellow tea with hints of soothing chamomile and lavender
4
Banana spring rolls
Honey glaze, vanilla drizzle, coconut-pineapple ice cream
7
Mochi Ice Cream
Mango, Salted Caramel, Lychee, Chocolate, Strawberry
8
Chili & black pepper spiced duck
Green beans, shiitakes, broccoli, carrots, plum & ginger dressing
26
Drunken Chicken
Shao xing wine, shiitake mushrooms, broccoli, carrots, green onion dressing
22
Blackened Fish Sandwich
Crunchy cabbage, wild baby arugula, tomato, house made tartar sauce,
on a brioche bun
9
Hanoi Style Whole Market Fish
Whole fish, sweet chilli sauce, Vietnamese herbs and spices, roasted cashews
22
Green papaya salad
shrimp, chili & lime
12
Black pepper calamari
Galangal dressing, roasted rice, thai basil
14
Tumeric spiced cauliflower
Sesame tofu dressing, furikake
11
Kingfish sashimi
Green nam jim, coconut & thai basil
15
Caramelised betel leaf
Pineapple, Chili
12
Pacific oysters (price per piece)
Ponzu, sriracha
5
Thai chicken lettuce cups
Chilis, thai basil, crispy garlic, fried egg
13
Shishito Peppers
Yuzu, sesame
9
Edamame
maldon sea salt
8
Blackened Snapper
Steamed bok choy, ginger kaffir lime vinaigrette
24
Wagyu ribeye teppanyaki
Snow peas, shimeji mushrooms
28
Honey Glazed Salmon
lotus root, green beans, baby sweet peppers
23
Grilled Pork Chop
Vietnamese slaw, cashew & shrimp sambal
28
Charred Seabass
Orange glazed chicory, saffron rice, pepper sauce
17
Chicken salad with yogurt and dill sauce
Ricotta and spinach meatballs on parmesan fondue with crispy sage
16€
Panko-crusted octopus with sautéed chicory and pear, turmeric, and chili sauce
24€
Vicenza-Style Cod with Polenta
22€
Turkey roll stuffed with endive, raisins, and olives, with mashed potatoes, carrot and thyme
22€
Sliced Sorana Beef with Roasted Potatoes
22€
Le polpette di ricotta e spinaci su fonduta di parmigiano e salvia croccante
16€
Il polpo panato di panko con cicoria ripassata e salsa di pere, curcuma e peperoncino
24€
Il baccalà alla vicentina con polenta di mais
22€
Il roll di tacchino ripieno di indivia, uvetta e olive taggiasche con purea di patate e carota al timo
22€
La Tagliata di Sorana con patate al forno
22€
Traditional fresh bigoli with anchovy sauce
15€
Mezze maniche pasta with pecorino and creamy artichokes, crispy
16€
Our version of lasagna with mixed meat sauce
16€
Classic onion soup
14€
I tradizionali bigoli in salsa di acciughe
15€
Le mezze maniche con pecorino e carciofi in crema e croccanti
16€
La lasagna a modo nostro con sugo di carne mista
16€
La classica zuppa di cipolle
14€
Julienne of local cuttlefish with mint and lemon
Octopus saor style
(onion, raisins, pinenuts, vinegar, sugar)
Potato croquette with bacon and pecorino
Purple cabbage flan with fresh oregano
Bean cream with polenta chips
La julienne di seppia nostrana con menta e limone
Il polpo in saor
L’insalata di gallina con salsa di yogurt e aneto
La crocchetta di patate, guanciale e pecorino
Il Flan di cavolo viola e origano fresco
La crema di fagioli con chips di polenta
Our selection of biscuits
5€
Dark chocolate and tonka bean with Luxardo Maraschino cherries
7€
La nostra selezione di biscotti
5€
Torta al cioccolato fondente e fave tonka con ciliegie al maraschino Luxardo
7€
Small
1 vegetable of your choice
5€
Trio of Vegetables
Purple cabbage, chicory, endive
10€
The Classic
Beef Tartare, anchovies, capers, egg yolk, Djon mustard, Worchester Sauce, tabasco
18€
The Naughty
Beef Tartare, chives, teriyaki sauce, sun-dried tomatoes, olives
18 €
Piccolo
Una verdura a scelta
5€
Tris di verdure
cavolo viola, cicoria, indivia
10€
La Classica
Battuta di Sorana, acciughe, capperi, tuorlo d’uovo, senape di Djon, salsa worchester, tabasco
18€
La Birichina
(Battuta di Sorana, erba cipollina, salsa teriyaki, pomodori secchi, olive)
18€
Pinot Bianco Veneto IGT Az. Agricola Bacco e Arianna – Vo’ Euganeo (PD)
Biologico – 12,5% vol.
14€
Claris Az. Agricola Terre Gaie Vo’ Euganeo (PD)
Pinot Grigio delle Venezie DOC – 12% vol.
15€
Unico Az. Agricola Terre Gaie Vo’ Euganeo (PD)
Colli Euganei DOCG – Uva Moscato Fior D’Arancio – 12,5% vol.
18€
Salvatore Lovo Az. Agricola Terre Gaie Vo’ Euganeo (PD)
Colli Euganei Bianco DOC – Garganega, Sauvignon, Tai, Moscato giallo 2018 12,5% vol.
18€
Tranquillo Az. Agricola Ida Agnoletti – Selva di Volpago (TV)
Asolo Prosecco DOCG – Uve Glera – 11,5% vol.
18€
6.0.13 Az. Agricola Ida Agnoletti – Selva di Volpago (TV)
Colli Trevigiani IGT – Incrocio Manzoni – 14% vol.
22€
Traminer Az. Agricola Altùris – Cividale del Friuli (UD)
IGP Trevenezie – Traminer Aromatico – 12,5% vol.
18€
Friulano Les Cantinis di Sandro Persello – Colloredo di Monte Albano (UD)
Collio DOC – 100% Friulano – 13,5% vol.
22€
Sauvignon Les Cantinis di Sandro Persello – Colloredo di Monte Albano (UD)
Collio DOP – 100% Sauvignon – 13% vol.
22€
Soave Superiore DOCG Castelcerino Az. Agricola Tenuta L’Armonia – Montecchio Maggiore (VI)
100% glera – Progetto Vini Dentro
21€
Vespaiolo Superiore Az. Agricola Col Dovigo (VI)
Breganze DOC – 100% Vespaiola -13%vol.
24€
Chardonnay Pietramontis Az. Vinicola Villa Corniole – Giovo (TN)
Trentino DOC – 13% vol.
24€
Serprino Brut Nature Colli Euganei Az. Agricola Vigne al Colle – Rovolon (PD)
Serprino Spumante Doc – 11,5% vol.
16€
A3 Asolo Prosecco Superiore DOCG Az. Agricola La Tordera – Vidor (TV)
ExtraBrut – 11,5% vol.
19€
Sapore di Donna – Prosecco Valdobbiadene DOCG Nature – Edizione Limitata Podere Vite in Rosa – Valdobbiandene (TV)
100% glera – 11,5% vol.
23€
Salvatore Lovo Colli Euganei DOC Az. Agricola Terre Gaie – Vo’ Euganeo (PD)
Bianco Spumante millesimato Brut, Garganega, Sauvignon, Tai, Moscato giallo – 11,5% vol.
19€
Raboseo Az. Vinicola Asja Rigato – Bovolenta (PD)
Rosato Veneto IGT sui lieviti – uva Friularo – 12% vol.
18€
Pinot Nero Az. Agricola Terre Gaie Vo’ Euganeo (PD)
rosato millesimato Brut – 12% vol.
19€
Lessini Durello DOC Az. Agricola Sandro De Bruno – Montecchia di Crosara (VR)
Metodo Classico Dosaggio Zero 36 mesi sui lieviti – 12,5% vol.
35€
Salisa Trento DOC Az. Vinicola Villa Corniole – Giovo (TN)
Metodo Classico Brut Millesimato – 12,5% vol.
40€
Petali d’Ambra – Fior d’Arancio Passito DOCG Az. Agricola Vigna Roda
uva moscato giallo Fior d’Arancio – 11% vol
6€
Alcese Az. Agricola Roccolo Callisto
Passito bianco da uva Garganega – 13%vol.
7€
Friularo di Bagnoli DOCG Az. Agricola Dominio Bagnoli
2017 – 14,5% vol.
9€
Nero Musqué Diciotto Az. Agricola Zanovello
2020 – 15,5% vol.
7€
Cheesecake with vanilla cream and salt salted caramel and peanut sauce
7€
Classic tiramisù
7€
Blancmangè with citrus fruits sauce, pistachio grain and chocolate flakes
7€
Pazientina – Typical cake of Padua
Light crust of almonds with zabaione and white creams served just warm
7€
Small
1 vegetable of your choice
5€
Trio of Vegetables
Green Beans, Zucchini, Eggplants and Pennyroyal
10€
Seasonal vegetable flan with Monteveronese cheese
16€
Seared Fresh Tuna with Salad of Cucumber, Tomato, Feta Cheese and Oregano
24€
Vicenza-Style Cod with Polenta
22€
Sliced Sorana Beef with Roasted Potatoes
22€
Guinea Fowl Breast Cooked Low Temperature with Sweet and Source Apricot
20€
Traditional Fresh Bigoli with Duck Ragout
16€
Linguine Pasta with Pepperoni Cream and Tuna Tartare Knell
17€
Zucchini Parmesan
16€
Celeriac and Spring Onion Cream with Fried Zucchini Flowers
14€
Classic
Beef Tartare, Anchovies, Capers, Egg Yolk, Djon Mustard, Worchester Sauce, Tabasco
18€
Naughty
Beef Tartare, Chives, Teriyaki Sauce, Dry Tomatoes, Olives
18€
Chicken Salad with Yogurt Sauce
Stewed Veal Roll with Teriyaki Sauce and Chives
Crouton with Anchovy and Lemon Ricotta
Shrimp Ball with Orange Mayonnaise
Broad Bean Flan with Oregano and Rosemary
Zucchini Scapece Style
(Vinegar, Mint, Garlic, Olive Oil)
Petali d’Ambra Az. Agricola Vigna Roda
Fior d’Arancio Passito DOCG – uva moscato giallo Fior d’Arancio – 11% vol.
6€
Alcese Az. Agricola Roccolo Callisto
Passito bianco da uva Garganega – 13%vol.
7€
Friularo di Bagnoli DOCG Az. Agricola Dominio Bagnoli
2017 – 14,5% vol.
9€
Nero Musqué Diciotto Az. Agricola Zanovello
2020 – 15,5% vol.
7€
Piccolo
una verdura a scelta
5€
Antipasto
Il flan di carciofi e porri con fonduta di taleggio e chips di carciofi
Primo
Le linguine con crema di catalogna, guanciale croccante e ricotta secca affumicata
Secondo
Il roll di faraona ripieno di indivia, pinoli ed uvetta con riduzione ai frutti rossi e cime di rapa saltate
Dessert
Il biancomangiare con salsa agli agrumi, granella di pistacchio e scaglie di cioccolato fondente
Cheesecake con crema alla vaniglia e salsa al caramello salato e arachidi
7€
Il classico tiramisù
7€
Il Biancomangiare con salsa agli agrumi, granella di pistacchio e scaglie di cioccolato fondente
7€
La Classica
Battuta di Sorana, acciughe, capperi, tuorlo d’uovo, senape di Djon, salsa worchester, tabasco
18€
L’insalata di gallina e yogurt
L’involtino con vitello stracotto, salsa teriyaki ed erba cipollina
La polpetta di gamberi con maionese all’arancia
Il crostino con acciuga e ricotta al limone
Il flan di fave, origano e rosmarino
I tradizionali bigoli freschi con ragù d’anatra
16€
Le linguine con crema di peperoni e knell di tartare di tonno
17€
La Parmigiana di zucchine
15€
Tai Rosso Rosato Az. Vinicola Dal Maso – Selva (VI)
Colli Berici DOC – 12,5% vol.
15€
Parterre nato per caso-Rosato Az. Agricola Ida Agnoletti – Selva di Volpago (TV)
da Merlot e Syrah Edizione Limita 13,5% vol.
20€
Cabernet Colli Euganei Doc Az. Agricola Bacco e Arianna – Vo’ Euganeo (PD)
100% biologico
15€
Recantina Az. Agricola Ida Agnoletti – Selva di Volpago (TV)
Montello e Colli Asolani DOC 13%vol.
24€
Pra’ Dei Mistri Az. Agricola San Nazario – Vo’ Euganeo (PD)
Carmenere Veneto IGT – Biologico – 14% vol.
24€
Poggio Alle Setole Az. Vitivinicola Vigne al Colle – Rovolon (PD)
Colli Euganei Merlot – 13,5% vol.
22€
Louis Cantina Tenuta Dornach Patrick Uccelli – Salorno (Bz)
Pinot Nero – Vigneti delle Dolomiti – 11% vol.
28€
Valpolicella Superiore DOC Az.Agricola Roccolo Callisto – Verona
biologico – 60% Corvina, 35% Corvinone, 5% Rondinella – 13,5%vol.
28€
Triangolo Az. Agricola Terre Gaie Vo’ Euganeo (PD)
Colli Euganei Rosso DOC – Merlot, cabernet sauvignon e franc, raboso – 14,5% vol.
22€
Friularo di Bagnoli DOCG Asja Rigato – Bovolenta (PD)
2019 – 100% Friularo – 14% vol.
32€
Guerrino Az. Agricola Carraro – Due Carrare (PD)
Rosso Veneto IGT – Refosco dal peduncolo rosso 14% vol.
30€
Vittorio Vecchie Varietà Rosso Veneto IGT Az. Agricola Terre Gaie Vo’ Euganeo (PD)
2016 Merlot, Corvinona, Turchetta, Pattaresca 15% vol.
30€
Amarone della Valpolicella DOCG Az.Agricol Roccolo Callisto – Verona
2016 biologico 60% Corvina, 30% Corvinone, 10% Rondinella- 16%vol.
70€
Cabernet Sauvignon Az.Agricol Roccolo Callisto – Verona
Veneto IGT 2018 – Dal vigneto di Parona, produzione 500 bottiglie -15,5%vol.
72€
Pinot Grigio Ramato Pietramontis Az. Agricola Villa Corniole – Giovo (TN)
Vigneti delle Dolomiti IGT – 13% vol.
26€
Fior D’Arancio Colli Euganei DOCG Az. Agricola Terre Gaie Vo’ Euganeo (PD)
Spumante Dolce – 100% Moscato Giallo – 6% vol.
18€
La Pazientina di Lilum Pasticceria – Torta tipica di Padova
Frolla leggera di mandorle, crema allo zabaione,
crema alla panna servita appena tiepida
7€
Tris di verdure
Fagiolini, zucchine, melanzane e mentuccia
10€
Petto di faraona cotto a bassa temperatura con albicocche in agrodolce
20€
La Tagliata di Sorana con patate al forno
22€
Il baccalà alla vicentina con polenta di mais
22€
Il tonno fresco scottato con insalata fresca di cetrioli, pomodori, feta e origano
24€
Lo sformato di verdure estive con formaggio Monte Veronese
16€
La Vellutata di sedano e cipollotto con fiore di zucca croccante
14€
La Birichina
Battuta di Sorana, erba cipollina, salsa teriyaki, pomodori secchi, olive
18€
Zucchine alla scapece
Sesame Chicken
Chinese eggplant, sweet chili soy glaze, green onion, pineapple, ginger
18
Ti Quan Yin
Intense aroma, depth and fruitiness- ranked as one of the most famous teas in China
4
Sencha
Shiny needlelike tea leaves that yield a slighty grassy, clean refreshing brew, the most popular tea in Japan
5
Gunpowder
Green pellets of rolled tea leaves that produces a pleasant smokey flavor
6
Castello del Poggio Moscato d’Asti
7
57
2020 Bourgogne. Domaine Bernard Moreau
7
56
2012 Red Hills Vineyard. Derenoncourt. Napa Valley
9
64
Merlot St. Francis, Sonoma County, California, 2016
14
63
Ruby Red Dragon
Grapefruit Rose Botanical Vodka, Yuzu Citrus, Hint of Pomegranate
14
Watermelon Mint Lemonade
Haku Vodka, Cold Pressed Watermelon & Citrus Juice, Essential Mint Oil
16
Mango Chili Martini
Herradura Blanco Tequila, St. Germain, House Spiced Mango Purée
19
Forgotten Fortuna
Scrumptious layers of Umami, malty-rice with a citrus and quince finish.
79
Pacific Ocean
Bright and lively with fruit and a great Riesling -like nose.
80
Well of Wisdom
Light, clean mouthfeel with subdued notes of stone-fruit.
52
Beautiful Liliy
Round, dry notes with an aromatic nose of fruit and blossoms.
51
Cucumber Passion
Cucumber infusion vodka, passionfruit nectar juice
13
Compo Viejo Cava, Rose
9
54
Veuve Clicquot Brut Yellow Label Champagne
7
48
glass
bottle
Domaine Carneros Brut
11
48
Villa Sandi Prosecco Doc Rosé
6
58
Champagne Nicolas Feuillatte Brut Reserve Exclusive
7
65
Antinori Tignanello
7
49
La Rioja Alta Gran Reserva 904 Tinto 2011
4
43
Bodegas Vega Sicilia Unico Tinto 2010
8
54
Chateau La Mission Haut Brion 2015
9
65
Pinot Grigio Bollini, Trentino, Italy, 2018
7
54
Chardonnay Laguna, California 2017
7
52
Alpha Omega Chardonnay 2017
5
42
Ponzi Vineyards Pinot Gris 2018
6
47
Kim Crawford Sauvignon Blank
6
42
Domaine du Salvard Cheverny Blank 2018
6
45
Espresso
3
Black Dot Sake Honjozo
Clean and soft, hints of mountain flowers on the nose with fruit structure throughout.
9
Well of Wisdom – Tozai Ginjo, Kyoto
Light, clean mouthfeel with subdued notes of stone-fruit.
12
Lavender scented pancakes
Bananas, raspberries, vanilla butter, shaved coconut, mint
9
Cappucino
5
Cortado
4
Macchiato
3
Double Espresso
4
Dessert platter
Chef’s selection of sweets.
Serves 2
Serves 2
19
Fruit Plate
Seasonal selections of fruits, shaved coconut, vanilla drizzle, mint
14
Crispy Orange Chicken
Steamed bok choy
24
Free-Range Chicken Breast
Ichimi glaze, shishito potato mash, green onion, garlic
16
Ribeye Bites Roasted
Shishito Peppers, Jalapeño Crème
23
Lobster Tacos
Mango Salsa, Yuzu Guacamole
18
Fried Banana
Panko crusted with caramel sauce, banana brulee, caramel popcorn
9
Suntory Toki
Toki, meaning “time” in Japanese, boasts notes of pink grapefruit, almonds and a light vanilla finish
18
Yamazaki 12 Years
This is a floral and fruity single malt reminiscent of scotch but in a style that is very much its own
16
Sorbet
Watermelon, passion fruit, strawberry, mango, orange
7
Hibiki Japanese Harmony
Japanese whisky with well-defined flavors of almond, dried fruit and nougat
16
Thai Donut
Fried donut dipped with sweet condense milk & peanut
8
Zhenghe Bai Mudan "White Peony"
Fresh bamboo aroma, lightly sweet flavor with notes of melon and grape
4
Hong Tao
Peachy flavor, goes well with dessert
4
Jin Xuan
Creamy smooth texture, incredible milk aroma and taste with a naturally sweet flavor. Goes well with spicy foods
5
Da Yu Ling
Buttery aroma with a sweet flavor topped off with floral and tangerine scents
5
Siji Chun "Four Seasons"
Intense floral aroma and delicate fruity taste without any bitterness or dryness
4
Chicken Wings
Thai basil, chili, peanuts, green papaya, cilantro
22
Buddha's Feast
Five-spice tofu, savory sauce, green beans, shiitakes, broccoli, carrots
12
Stir fried Eggplant
Chinese eggplant, sweet chili soy glaze, green onion, garlic
12
Fried Chicken bun
Gochujang, pickled radis
11
Crispy Pork Bun
House made kimchi, sriracha mayo
12
Black Pepper Chili Chicken
Pepper, onion, bamboo shoot, celery
14
Peking Duck
For Two
36
Asian green stir fry
Pea shoots, chinese broccoli leaves
7
Chinese broccoli
Black bean sauce
7
Spicy eggplant
Togarashi yogurt, curry, soybean chili
7
Coconut rice
5
Steamed fragrant rice
4
Shiso Fine (serves 4)
Choya Yume Plum Wine, Apricot liqueur, Ginger Liqueur, Dolin Dry, Lemon Juice
24
Ginger Geisha
Ginger Liqueur, Shochu, Fresh Lime, Ginger Beer
12
Haku Ringo
Haku Japanese Rice Vodka, Amontillado Dry Sherry, Grand Marnier, Apple, Honey
11
Tokyo Drift
Lucy Liu Arancia Rossa liqueur, Frapin Cognac, Yuzu-shu, Fresh lemon & Lime Juice
13
Suika Ninja
Watermelon Soju, Olmeca Tequila Reposado, Heering Cherry Liqueur, fresh lime juice
12
Tao Hong Cha blend
Mellow tea with hints of soothing chamomile and lavender
4
Banana spring rolls
Honey glaze, vanilla drizzle, coconut-pineapple ice cream
7
Mochi Ice Cream
Mango, Salted Caramel, Lychee, Chocolate, Strawberry
8
Chili & black pepper spiced duck
Green beans, shiitakes, broccoli, carrots, plum & ginger dressing
26
Drunken Chicken
Shao xing wine, shiitake mushrooms, broccoli, carrots, green onion dressing
22
Blackened Fish Sandwich
Crunchy cabbage, wild baby arugula, tomato, house made tartar sauce,
on a brioche bun
9
Hanoi Style Whole Market Fish
Whole fish, sweet chilli sauce, Vietnamese herbs and spices, roasted cashews
22
Green papaya salad
shrimp, chili & lime
12
Black pepper calamari
Galangal dressing, roasted rice, thai basil
14
Tumeric spiced cauliflower
Sesame tofu dressing, furikake
11
Kingfish sashimi
Green nam jim, coconut & thai basil
15
Caramelised betel leaf
Pineapple, Chili
12
Pacific oysters (price per piece)
Ponzu, sriracha
5
Thai chicken lettuce cups
Chilis, thai basil, crispy garlic, fried egg
13
Shishito Peppers
Yuzu, sesame
9
Edamame
maldon sea salt
8
Blackened Snapper
Steamed bok choy, ginger kaffir lime vinaigrette
24
Wagyu ribeye teppanyaki
Snow peas, shimeji mushrooms
28
Honey Glazed Salmon
lotus root, green beans, baby sweet peppers
23
Grilled Pork Chop
Vietnamese slaw, cashew & shrimp sambal
28
Charred Seabass
Orange glazed chicory, saffron rice, pepper sauce
17
The Soul Kitchen Team
“Customer service was on point and the food was out of this world. Every single dish had so much flavour. It was a great experience and we will definitely come back. ”
Kim and David R., 2021
“Everything about our experience was amazing, from pulling up to the valet, to the spectacular views, top notch food, five star service and sounds of the ocean while eating. ”
Christine Q., 2022, via Tripadvisor
“The views and the atmosphere are breathtaking, the food is spectacular and cooked to perfection. All around just a wonderful place to visit.”
Richard S., 2022, via Google Reviews
“The chef's tasting menu is outstanding, drinks are excellent and staff is attentive and very friendly. No details missed here.”
Jason V., 2022
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